ندای مرگ بر آمریکا از مسجد تا کلیسا
بسم رب الخمینی
#مرگ_بر_آمریکا
#به_قلم_خودم_ولی_تحقیقی
از امام خمینی بالاتر نداریم، ابرمرد قرن بیستم است، وقتی می فرمایند، آمریکا شیطان بزرگ است، دیگه فکر کردن نیاز نیست
ندای مرگ بر آمریکا؛ از مسجد تا کلیسا
امام خمینی در سال 1367 و کمتر از یک سال قبل از وفات، در پیامی تاریخی به مناسبت پذیرش قطعنامه، تأکید میکنند: «دستنشاندگان آمریکا آتش زدن پرچم آمریکا را به حساب آتش زدن حرم و شعار مرگ بر شوروی و آمریکا و اسرائیل را به حساب دشمنی با خدا و قرآن و پیامبر گذاشتهاند.»
امام خمینی در این پیام تاریخی ادامه میدهند «انشاءالله ما نخواهیم گذاشت از کعبه و حج، این منبر بزرگی که بر بلندای بام انسانیت باید صدای مظلومان را به همهی عالم منعکس سازد و آوای توحید را طنین اندازد، صدای سازش با آمریکا و شوروی و کفر و شرک نواخته شود و از خدا میخواهیم که این قدرت را به ما ارزانی دارد که نه تنها از کعبهی مسلمین، که از کلیساهای جهان نیز ناقوس مرگ آمریکا و شوروی را به صدا درآوریم.»(2)
شعار «مرگ بر آمریکا» فحش نیست، ذکر است
طبیعی است که امام خمینی یک سال پیش از وفات، شعار «مرگ بر آمریکا» و چ را به عنوان مانیفست انقلابی یک مسلمان مطرح کرده و آرزو میکنند ایکاش این ندا نه تنها از مأذنهی مساجد که از ناقوس کلیساها نیز به صدا درآید. از منظر امام خمینی، شعار «مرگ بر آمریکا» نه تنها فحش نیست ـآن گونه که هاشمی میگویدـ بلکه ذکری است تاریخی که هر مسلمان باید ذهن و قلب خود را با آن جلا دهد.
نهیب امام به آخوند مزدوری که «مرگ بر آمریکا» را خلاف اسلام میداند
البته این تنها گفتاری از امام نیست که در آن به شعار «مرگ بر آمریکا» اشاره شده است. حضرت روحالله به آنانی که میگویند شعار «مرگ بر آمریکا» مخالف اسلام است نهیب زده و تأکید میکنند: «…فریاد برائت از مشرکان در مراسم حج و این یک فریاد سیاسیعبادی است که رسولالله (صلی الله علیه و آله و سلم) به آن امر فرمود. حال باید به آن آخوند مزدور، که فریاد مرگ بر آمریکا و اسرائیل و شوروی را خلاف اسلام میداند، گفت تأسی به رسول خدا و متابعت از امر خداوند تعالی خلاف مراسم حج است؟»(3)
حضرت آیتالله خامنهای، دربارهی شعار «مرگ بر آمریکا» میگویند: «بعضى خیال مىکنند که اگر ملت ایران مىگوید مبارزه با آمریکا یا مرگ بر آمریکا یا عدم رابطه با آمریکا و از این قبیل حرفها، این یک مسئلهى شعارى و احساسى محض است؛ نه. این اشتباه است. این یک مسئلهى اساسىِ متّکى بر پایههاى منطقى و کاملاً خردمندانه و درست منطبق بر مصالح ملى این کشور است. این را باید توجه کنید. ظاهر قضیه سیاسى است؛ اما باطن قضیه، یک مسئلهى ملى، انسانى، تاریخى، وابسته به سرنوشت این کشور و این ملت و شما نسل جوان و نسلهاى آینده است.»
2.http://farsi.rouhollah.ir/library/sahifeh?volume=21&tid=46
3.صحیفهی امام، جلد 18، ص 91.